HER KAN DU SNART MELDE DEG PÅ OLSOKLEIR 2023!

Årets sommerleir blir far mandag 24. juli til fredag 28. juli og arrangeres som vanlig ved Fiskum gamle kirke. Dette er en sommerleir for barn mellom 6 og 16 år, og det er en del av Øvre Eiker kommunes sommerskoletilbud for barn og unge. Det er gratis å delta!

Her kan du lese om de ulike aktivitetene vi har i OLSOKLEIR 2023.

Hvis du registrerer deg via SPOND, får informasjon om nye aktivitetstilbud etter hvert som de er klare.  

Hvis du alt har SPOND-appen, kan du bruke denne gruppekoden: https://group.spond.com/XWMXN

Du kan også registrere deg ved å fylle inn skjemaet nedenfor og sende det inn. Da vil vi registrere deg som medlem av spond-gruppa FISKUM OLSOKLEIR, og du vil få tilsendt en oversikt over aktivitetene, slik at du kan melde deg på der. Hvis du ikke får til å melde deg på med spond, kan du ringe Reidun Bollerud (952 53 790), så hjelper vi deg med påmeldingen!

Selv om du registrerer seg, er det ikke nødvendig å melde seg på noen av aktiviteten, og det er enkelt å melde seg ut igjen hvis du finner ut at dette ikke er noe for deg.

REGISTRER DEG SOM MULIG DELTAKER HER:

2 + 12 =

Sommerleiren arrangeres av Fiskum Kulturminnelag i samarbeid med Eiker Historielag/Barnas Historielag, Eiker Husflidslag og Øvre Eiker Svømmeklubb. Nedenfor ser du bilder fra noen av de tidligere sommerleirene.