1: Eikerminne 2021 er nå klar for salg.
Pris for heftet er i år som i fjor kr 200. Alle medlemmer av Historielaget får boka for kr 150 ved kjøp direkte fra Historielaget. Eikerminne 2021 selges av oss på Temte gård og bygdesamling helga 4. og 5.desember, og på Jul i Parken, Vestfossen lørdag 4.desember. Heftet vil også legges for salg i ARK Eikersenteret, Ark og Norli, begge på Buskerud storsenter, og Majas kulturservice i Vestfossen, fra slutten av denne uka. Pris pr hefte ved kjøp her er kr 200.

Bestilling kan også gjøres ved e-post til Nils Skarra, skarranils@gmail.com evt SMS til 952 31 931, eller e-post til Stein Andersen, steia5@online.no , evt. SMS 93047616. Levering i postkasser innen Eikerbygda. Levering utafor Eikerbygda pr post, da med tillegg av porto.

2: Eiker i krig.
Nyutgave desember 2020 – det er fortsatt noen bøker igjen. Kontakt bokhandlerne, eller besøk de nevnte julemarkeder, eller send bestilling til Nils eller undertegnede som nevnt ovenfor.

3: Så dessverre litt malurt i begeret.
Som dere sikkert har sett, er det problemer med leveringer i grafisk industri. Det gjør at praktboka «Fossesholm og herregårdstiden», forfatter Einar Sørensen som vi tidligere har informert om, ikke vil bli levert for utpå nyåret. Leveringsdato er p.t ikke kjent. Vi gir beskjed om utgivelsesdato når denne er klar. Vi arbeider med å lage gavekort for boka, som eksempelvis kan gis som julegave. Ny informasjon om dette sendes så snart vi har en god løsning.

4: Eiker Historielags årsmøte 2022 er planlagt til søndag 13.februar.
Møteinnkalling, med dagsorden, tidspunkt og sted vil bli sendt innen fristen angitt i lagets vedtekter. Forslag til styret må seinest være kommet til styret 3 uker før årsmøtet.

Vennlig hilsen
Stein Andersen, styreleder