PÅ GRUNN AV SKOGBRANNFARE OG FORBUD MOT BÅL ER DETTE ARRANGEMENTET AVLYST.

MEN VI FORSØKER IGJEN I 2019!

Daniel Serra.

An Early Meal.

Under årets «Middelalderdager» på Fiskum arrangerer vi et kurs i historisk matlagning. Læremester er den svenske arkeologen Daniel Serra, som har spesialisert seg på «kulinarisk arkeologi»: matlaging med ingredienser og metoder som ble brukt i jernalder, vikingtid og middelalder.

Kurset går over to dager (fredag 27/7 og lørdag 28/7) og avsluttes med et festmåltid lørdag kveld, samt foredrag på olsok-søndagen 29/7. Kursavgift (inkludert festmåltid og foredrag) er kr.1500,-. Det er plass til 20 deltakere på kurset, og påmeldingsfrist er 15. juli. 

Mer informasjon og påmelding hos Reidun Bollerud: reidunb@gmail.com – tlf. 952 53 790

 

 

Les mer om Daniel Serra og kulinarisk arkeologi på:

Middelalderdagene på Fiskum i 2017.

Fiskum middelalderdager arrangeres av Fiskum Kulturminnelag og Fiskum gamle kirke i samarbeid med flere enkeltpersoner og organisasjoner, blant annet Eiker Historielag og Barnas Historielag.

I år blir det middelaldergjestebud, olsokgudstjeneste og åpen leir med masse aktiviteter: bueskyting, padling i stokkebåt, gamle håndverk, brettspill, mat og urtemedsin, historiequiz m.m. Hvis du har midderlalder-telt, er det mulig å bo i leiren fra og med mandag 23. juli. Hoveddagene blir fredag 27. – søndag 29. juli. Da er det åpen leir med aktiviteter for store og små. Gratis adgang. Hjertelig velkommen!