Tusen takk til de av dere som allerede har bestilt boka, og også har tegna seg for tabula gratulatoria, og har fått navnet sitt i Tabula gratulatoria-lista i boka. Vi har starta utlevering, og vil fortsette med det i kommende uke.

En stor takk også forfatter Einar Sørensen, og til bokkomiteen, Pål Ødemark (leder), Ellen Pauline Steen, Bent Ek, Bjørn Kristoffersen og Eldar Steen for den store jobben det har vært, og til Novus forlag som har bistått med råd om utforming, trykk etc.

Boka er klar for salg hos ARK, Eikersenter, og hos Majas kulturservice i Vestfossen. Boka antas å være klar for salg i bokhandlene i Buskerud storsenter i løpet av uka.

Boka kan fortsatt bestilles direkte fra oss til Nils Skarra – SMS 952 31 931 eller skarranils@gmail.com, eller Stein Andersen – SMS 930 47 616, eller steia5@online.no. Boka koster kr.450. Levering avtales med de som bestiller.

Tirsdag 26.april 2022, klokka 1900 arrangerer vi åpent møte på Fossesholm Herregård, der boka vil bli presentert. Vi vil fortelle kort om Historielagets intensjon med utgivelsen, og forfatter Einar Sørensen, vil fortelle litt om arbeidet med boka, og innholdet i den. Også her vil det bli mulighet for å kjøpe boka. Flere detaljer kommer ca ei uke før arrangementet.

Vennlig hilsen Stein Andersen, styreleder Eiker Historielag